Kvitsøy kommune ønsker en tett og god dialog med alle våre innbyggere.

Takk for at du som er over 12 år og har bostedsadresse i Kvitsøy blir med i samfunnet «Kvitsøy mener» i appen «Gi mening». Uttestingen av «Gi mening» vil i første omgang foregå gjennom juni måned. Til høsten planlegges det for å utvide innbyggerpanelet og forsterke innbyggermedvirkningen med «Gi mening».

Hva skjer nå? Fyll ut skjemaet – ett pr person. Oppfordre gjerne flere i din familie og omgangskrets om å fylle ut tilsvarende skjema på denne nettsiden. Basert på ditt mobilnummer vil du om få dager få invitasjon til samfunnet «Kvitsøy mener» inne i appen «Gi mening». I appen vil du få push-varsel på telefonen ved nye spørsmålsrunder (husk derfor å aktivere push-varsler på din telefon). Det vil ta deg maks 3 minutter å svare på en undersøkelse, så flott om du svarer snarets mulig etter at spørsmålene har kommet ut. Spørsmålene blir liggende aktive i 1-3 døgn.

NB!: Dine svar er 100 % anonyme i «Gi mening». Ingen kan se hva du svarer, og dine svar vil kun bli brukt som medvirkningsgrunnlag for utviklingen av vårt felles samfunn i Kvitsøy. Du kan også når som helst sende ordfører et anonymt innspill ved å trykke på «Send innspill-knappen» inne i samfunnet «Kvitsøy mener». Vær oppmerksom på at dette innspillet ikke kan besvares, da det er fra anonym avsender.

Du kan gjerne også kontakte folkevalgte via epost eller telefon. Kontaktopplysninger til alle folkevalgte finner du også inne i samfunnet «Kvitsøy mener» i appen.

Fyll ut skjemaet:

+47
Mobilnummer må oppgis, 8 siffer
Epostadresse må oppgis